NOVOGODIŠNJA EKSPLOZIJA BONUSA: Specijalan poklon za najluđu noć – preuzmi 6.000 dinara POTPUNO BESPLATNO!
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJA EKSPLOZIJA BONUSA: Specijalan poklon za najluđu noć – preuzmi 6.000 dinara POTPUNO BESPLATNO!

Sport -

Najbolji novogodišnji poklon za ljubitelje klađenja

Još nekoliko sati deli nas od završetka više nego uzbudljive 2023. godine, a pred vama je recept kako možete da je zatvorite na idealan način!

Vreme je darivanja, ali sada je vreme za najbolji poklon!

U novogodišnjoj noći zabava ne sme da izostane i zato - sportska kladionica Meridian i Kurir spremili su novogodišnji poklon, od kojeg možete ostvariti višestruku dobit! Naime, svi ljubitelji klađenja koji se danas registruju na sajtu meridianbet.rs ili na mobilnoj aplikaciji, uz promo kod „KURIR“ dobijaju fantastičan bonus dobrodošlice u iznosu od 6.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

REGISTRUJTE SE – PREUZMITE 6.000 DINARA!

Ekskluzivno za čitaoce portala Kurir stiže sjajan bonus za online klađenje, koji možete iskoristiti na široj ponudi slot igara, kao i na sportskim tiketima, što znači da svoju zaradu možete višestruko povećati!

Iskoristite najveće kvote za sve sportske događaje, testirajte svoje sportsko znanje, zabavite se uz nesvakidašnje slot igre i uđite u 2024. godinu mnogo bogatiji!

Sigurni smo da ne postoji bolji poklon, ovo je nešto što ne smete propustiti!

Registrujte se, verifikujete nalog i to je to – nije potrebno da deponujete novac, vaše je samo da uživate u spektakularnoj novogodišnjoj zabavi koju je priredio Meridian!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track