LEPOTICA I ZVER: Supruga Bakari Sanje ofarbala Lamborgini u boje Mundijala

Privlači pažnju

LEPOTICA I ZVER: Supruga Bakari Sanje ofarbala Lamborgini u boje Mundijala

Brazil 2014 -
Prelepa manekenka Ludvin Kadri Sanja, lepša polovina fudbalera Arsenala Bakari Sanje, vozi unikatni Lamborgini posvećen Svetskom prvenstvu u Brazilu

Prelepa manekenka Ludvin Kadri Sanja, žena fudbalera Arsenala Bakari Sanje uveliko se sprema za predstojeće Svetsko prvenstvo. Lepša polovina defanzivca Arsenala s nestrpljenjem očekuje Svetsko prvenstvo u Brazilu. Atraktivnu Francuskinju definitivno trese fudbalska groznica s obzirom na činjenicu da je svoj skupoceni Lamborgini preuredia da bude u duhu Mundijala.

Ona je skupoceni automobile oblepila specijalnom folijom u bojama Svetskog prvenstva i svojom kreacijom na četiri točka svuda privlači pažnju. Na kolima se naravno nalazi i potpisana fotografija njenog supruga, kao i likovi brojnih fudbalera među kojima su i Lionel Mesi i Mesut Ozil, a tu je i grb Mundijala u Brazilu. Iskusni Francuz bi trebelo da nastupi u Brazilu. Sanja je za "trikolore" debitovao od 2007. godine i od tada je za nacionalni tim odigrao 39 utakmica. Pogledajte superautomobil koji vozi ova lepotica:

http://www.youtube.com/watch?v=aukiyk5y_tY
http://www.youtube.com/watch?v=A6xhbXjIcp0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track