VERUJU U PRVENAC: Rekordna uplata u kladionicama na gol Runija protiv Urugvaja
Foto: Reuters

Oči nacije uprte u napadača

VERUJU U PRVENAC: Rekordna uplata u kladionicama na gol Runija protiv Urugvaja

Brazil 2014 -
Mnogi su kritikovali Runija zbog slabe igre u prvoj utakmici na Mundijalu protiv Italije i poraza od 1:2 i tražili od selektora Roja Hodžsona da ga izostavi iz tima, ali je u kladionicama ipak uplaćeno 10 miliona funti da će on postići gol

BEOGRAD - Engleski reprezentativac Vejn Runi nikada do sada nije postigao gol na Svetskim prvenstvima. A, odigrao je devet mečeva na poslednja tri Mundijala.

Uprkos tome, navijači fudbalske reprezentacije Engleske veruju u Vejna Runija, pa su na kladionicama uplatili rekordnih 10 miliona funti na to da će napadač Mančester junajteda večeras postići gol protiv Urugvaja na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Kako su preneli britanski mediji, uprkos kritikama na račun forme Vejna Runija, navijači veruju da on može da "spasi" državni tim i postigne gol protiv Urugvaja, u meču koji Engleska mora da dobije kako bi ostala na Mundijalu.

Mnogi su kritikovali Runija zbog slabe igre u prvoj utakmici na Mundijalu protiv Italije i poraza od 1:2 i tražili od selektora Roja Hodžsona da ga izostavi iz tima, ali je u kladionicama ipak uplaćeno 10 miliona funti da će on postići gol.

Engleska i Urugvaj igraju večeras od 21 čas u Sao Paulu, utakmicu drugog kola Grupe D i obe ekipe moraju da pobede kako bi zadržale šanse za plasman u osminu finala.

Englezi su u prvom kolu izgubili od Italije sa 1:2, a Urugvajci od Kostarike sa 1:3.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track