POSLE GOLA IRANU: Islamski terorista poziva Mesija da se priključi džihadu
Foto: Reuters

Abu Bakr Al-Bagdadi oduševljen Argentincem

POSLE GOLA IRANU: Islamski terorista poziva Mesija da se priključi džihadu

Brazil 2014 -
Al-Bagdadi tvrdi da prati Mundijal u Brazilu i da navija za Argentinu. On je istakao da ga je posebno obradovala pobeda Argentinaca nad Iranom u drugom kolu SP i pogodak Mesija u 90. minutu

BAGDAD - Vođa samoproklamovane islamske države Irak i Levant (ISIL), koja je povezana sa Al Kaidom, Abu Bakr al-Bagdadi, poručio je najboljem argentinskom fudbaleru Lionelu Mesiju da mu se pridruži u džihadu.

Al-Bagdadi tvrdi da prati Mundijal u Brazilu i da navija za Argentinu. On je istakao da ga je posebno obradovala pobeda Argentinaca nad Iranom u drugom kolu SP i pogodak Mesija u 90. minutu.Al-Bagdadi je pozvao Mesija da postane član ISIL-a i da im se pridruži u džihadu, jer će Argentincu "Alah da podari raj, jer je Irancima, najvećim neprijateljima islama, postigao gol"."Bila bi šteta da Mesi nastavi sa grehom, jer je sada čist pošto je Irancima dao gol. Neka nam se priključi i vrata raja biće mu širom otvorena", navodi Al-Bagdadi i nudi Mesiju da bude vođa ISIL-a za Latinsku Ameriku.Mesi je od džihadista dobio ime Abu Hadaf što u prevodu znači golgeter.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track