RADULJICA NASMEJAO NOVINARE: Delovalo je da nemam pojma, kažite slobodno!
Foto: Profimedia

Samokritičan

RADULJICA NASMEJAO NOVINARE: Delovalo je da nemam pojma, kažite slobodno!

EP Košarka -
Evo kako je centar Srbije ocenio svoju igru protiv NBA zvezde Gasola

BERLIN - Košarkaška reprezentacije Srbije ostvarila je veoma važnu pobedu protiv velikog rivala Španije, na startu Evropskog prvenstva, a naši reprezentativci nisu krili oduševljenje nakon veličanstvenog trijumfa protiv favorizovanog rivala.

Prvi centar srpske reprezentacije Miroslav Radulica nije bio na svom uobičajenom nivou na ovoj utakmici, ali ističe da je to najmanje bitno jer je njegov tim pobedio. Raduljica je rekao da je timu važno što je pobedio Španiju posle pet godina, ali da ga najviše raduje način na koji je pobeda ostvarena, posle slabije igre u prvom poluvremenu.

„Značilo nam je mnogo, posebno što je protiv njih, a i što je prva utakmica. A i način na koji smo dobili, kako smo se vratili...Nije to funkcionisalo kako treba u prvom poluvremenu. Ali, onda je došla ta treća četvrtina. Nešto 'klikne' u toj trećoj četvrtini i onda gazimo. To je jedina reč koju mogu da upotrebim je 'gazimo'“, rekao je Raduljica.

Na pitanje novinarke da prokomentariše koliko je bilo teško igrati protiv sjajnog Pau Gasola, Raduljica je u svom prepoznatljivom stilu odgovorio:

"Delovalo je da nemam pojma, kažite slobodno", rekao je uz osmeh srpski centar.

Španci su često prigovarali sudijama, a jedan novinar je primetio da im ta „kuknjava“ nije pomogla.

„Dobro, i ja sam malo kukao“, rekao je Raduljica uz osmeh.

„Srećom, ovaj tim Srbije je ceo u tome da igramo jedni za druge. Važna je pobeda, ali mene više raduje način na koji smo dobili. Ta odbrana, jer smo pokazali da možemo da igramo na neverovatnom nivou, možda čak i bolje nego prošle godine“, rekao je Raduljica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track