EKSKLUZIVNI PAPARACO: Lovernj digao sve četiri uvis
Foto: Dado đilas

Francuz u provodu veče pre utakmice

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Lovernj digao sve četiri uvis

EP Košarka -
Zatekli smo bivšeg košarkaša Partizana s nogama izbačenim kroz prozor automobila u večernjim satima

Kakva čudna scena u Lilu! Reprezentativac Francuske u kolima izbacio noge kroz prozor! I to ne bilo koji igrač nego Žofre Lovernj. I to ne bilo kad, nego veče uoči važne utakmice svog tima.

Ekipa Kurira zatekla je bivšeg igrača Partizana u društvu jedne devojke u kolima nedaleko od samog centra grada. To ne bi bilo ništa neobično da Lovernj nije izbacio noge kroz prozor automobila?! Francuz je bio odlično raspoložen, baš kao i devojka koja mu je pravila društvo. Smeškali su se sve vreme, a pošto su bili malo zavučeni od glavne ulice, malo ko ih je primetio.

Takav vid opuštanja definitivno ne priliči ozbiljnom košarkašu, posebno ne pred važnu utakmicu koja je već naredno veče čekala Francusku. Sinoć su domaćini završnice EP igrali protiv Letonije u okviru četvrtfinalne runde. Praksa i pravilo je da igrači uoči meča ne napuštaju hotel u kojem se nalaze. Nismo sigurni da je Lovernj imao dozvolu trenera da posle 21 čas bude u gradu. A i ako je imao, onda Francuzi pomalo neozbiljno shvataju takmičenje.Domaći igrači su smešteni u hotelu koji se nalazi u užem centru grada, a dosad nijednom javno i zajednički nisu prošetali Lilom. Razlog je velika pažnja stanovništva koja bi se usmerila na njih i onda ne bi imali potrebni mir.LilMiloš Bjelinić Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track