NESTVARNO! NAVIJAČI RIVALA SRBIJE U DRESOVIMA NIKOLE JOKIĆA: Česi uživaju u FAN ZONI, MVP NBA lige prva zvezda Evrobasketa (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

evrobasket

NESTVARNO! NAVIJAČI RIVALA SRBIJE U DRESOVIMA NIKOLE JOKIĆA: Česi uživaju u FAN ZONI, MVP NBA lige prva zvezda Evrobasketa (VIDEO)

Eurobasket 2022 -

Nestvarna scena je viđena u Pragu u fan zoni. Najviše je naravno bilo navijača domaće selekcije Češke, a veliki broj ih je bio u dresovima prve zvezde Srbije i uopšte Evrobasketa Nikole Jokića, dvostrukog uzastopnog MVP igrača NBA lige.

To i ne čudi, s obzirom da je Jokić planetarna sportska zvezda, pa širom sveta se mogu videti obožavaoci centra Denver Nagetsa u dresu srpskog košarkaškog asa.

Eurobasket
foto: Nemanja Nikolić
00:23

Češki navijači u dresovima Jokića

U Pragu su i navijači Srbije, koji su u fan zoni igrali basket uoči prvog meča izabranika Svetislava Pešića protiv Holandije, u kome je Srbija apsolutni favorit.

00:51

Atmosfera u fan zoni u Pragu

Fan zona je lepo uređen prostor u kome ima za svakoga ponešto za hiljade ljubitelja košarke, a tu su i ostali prateći sadržaji karakteristični za ovakva mesta. U Pragu je veoma živo u fan zoni, a sa nestrpljenjem svi očekuju prvi meč Srbije, koju na ovom šampionatu predvodi Nikola Jokić.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Specijalni izveštači iz Praga: Dejan Ignjatović i Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track