(FOTO) HRVATSKI NAVIJAČI OSULI PALJBU NA KOŠARKAŠE: Opet smo se nadali, ali oni nemaju m**a, slabi su u glavi
Foto: FIBA

OGORČENI FANOVI

(FOTO) HRVATSKI NAVIJAČI OSULI PALJBU NA KOŠARKAŠE: Opet smo se nadali, ali oni nemaju m**a, slabi su u glavi

Eurobasket -

Košarkaši Hrvatske izgubili su u osmini finala od Rusije čime su završili učešće na EP u Turskoj, a poraz je posebno teško pao navijačima koji su se nadali da 'kockasti' mogu do medalje na ovom takmičenju.

Društvene mreže su se usijale od komentara na račun izabranika Ace Petrovića, a navijači hrvatskog tima nisu birali reči kojima su osuli paljbu po isgračima, ali i stručnom štabu.

"Vaša fenomenalna reprezentacija koja igra u životnoj formi je grupica talentovanih pi***ca, koje se u**ru čim je biti ili ne biti."

"Hvala ti Aco što i dalje nemamo akciju. Došao si u isti rang s Čačićem, a to nije malo dostignuće." "Ne mogu verovati da ni jedan sportski Savez nije u stanju, ako ništa drugo, onda barem da unajmi jednog psihologa. Nekoga ko će pričati sa njima. Jer evidentno je, i to u dosta sportova, da smo slabi u glavi."

"Svake igre ili prvenstvo isto. Veliki optimizam i nadanje, a na kraju razočaranje. Navijajući za naše košarkaše dobro znam kakav je osećaj biti navijač Hajduka." "Ovde nešto ne štima. Hrvatska bi i sa ovom ekipom morala bolje. Videlo se i na prethodnim utakmicama da nedostaje ideja u napadu. Ne može se silovati individualnim akcijama dva igrača. Nedostaje još koji vrstan igrač, ali i struka na klupi." "Ne funkcionišu ti naši igrači pod pritiskom, osim jednog ili dvojice na momente. Klasika već godinama. Loš napad, bez ideje, bez m**a, nepotrebni i glupi prekršaji, izgubljene lopte, ne mogu ni slobodna bacanja da pogode, bez veze sve skupa. Sad će opet svi po selektoru i u njemu će da traže glavnog krivca, a boljeg nemamo. Ni Fil Džekson ne bi od ovakvih pojedinaca izvukao ništa više." "Naši uvek pop**e kad je na ispadanje". "Prokletstvo bežanja sa postolja iz Atine 1995. ostaje. Hrvatska škola košarke kao da ne zna da napravi košarkaše sa mud**a. Dobri su na papiru i igrali su dobro u grupi, ali kad se nešto rešava izgledaju kao amateri i tako uvek." "Nema vođe, nema taktike, nema muda... Čim krene pritisak svi se povuku. To je problem hrvatske reprezentacije već godinama." "Katastrofa! Nema tu žara, borbenosti, akcije... Ma ničega. Zasluženo idemo kući." "Hrvatska ima dobre momke, ali je najveći hendikep naš selektor koji je ograničen, a toga nije svestan. Hrvatska već duže vremena nema trenera koji bi od igrača izvukao ono što igrači objektivno mogu da pruže."

"Pune 22 godine slušamo kako Hrvatska ima dobre igrače i ekipu... A kad neku laž ponoviš dovoljno puta ona postaje istina." "Kad se igra za strane klubove igra se, svi ste jednaki. Hrvatska vam nije u srcu, vama su samo dolari na srcu. Ista priča je i s fudbalerima."

kurir.rs / kurir sport

foto: FIBA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Senzacionalno! Hrvati za poraz od Rusije okrivili Srbiju?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track