TAMAN POMISLITE DA SU SRBI MRTVI: Evo kako je jedan Amerikanac najavio finale Evrobasketa i objasnio zašto se kladi na Orlove
Foto: AP

Sejemo strah širom planete

TAMAN POMISLITE DA SU SRBI MRTVI: Evo kako je jedan Amerikanac najavio finale Evrobasketa i objasnio zašto se kladi na Orlove

Eurobasket -

Finale Evropskog prvenstva u Istanbulu pobuđuje veliku pažnju ljubitelja "kraljice igara" širom planete.

Pred meč koji od 20.30 igraju Srbija i Slovenija na jednom od najpopularnijih košarkaških foruma, jedan Amerikanac je na prilično originalan način najavio okršaj za zlato:

"Ova reprezentacija Srbija je, zapravo, sastavljena od rezervnih delova, tu su momci sa kraja klupe za rezerve i - Bogdanović. Slovenija je, sa druge strane, trenutno u situaciji koja se dešava jednom u životu, zvezde su joj se tako poklopile da imaju sposobne glavne igrače i dobrog trenera. Ovo je "sad ili nikad" za njih, neće im se ovo ponoviti.

Ipak, kladim se na Srbiju, jer sam ovakav scenario video previše puta da bih na tome pao ponovo: taman pomislite da su mrtvi, a oni izvuku nekog lika za kog nikada niste čuli, i to sa samog kraja klupe sa rezervama, on pritom izgleda identično kao momak koga menja, neobrijan, frizura od tri dolara, prezime na "-ić". I, onda vas prosto, u košarkaškom smislu, 'ubije'. A onda nikada više ne čujete za njega, jer je on rođen i odrastao samo sa jednim ciljem u životu, da vas (u košarci) 'ubije'. Posle toga implodira. Ili ode da gaji jabuke kao Miličić :)".

Kurir sport, Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega je Slovenija favorit u finalu Evropskog prvenstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track