ZGADIO SE SVIMA: Lev nije češao dupe i jaja!
Foto: Reuters

Nemac nije imao svoj performans

ZGADIO SE SVIMA: Lev nije češao dupe i jaja!

Francuska 2016 -

Selektor „pancera“ na utakmici protiv Poljske nije gurao ruke u gaće niti je kopao nos

Nije bilo češanja po međunožju i zadnjici, niti je kopao nos i jeo sadržaj iz njega. Pazio je šta radi, jer su ga kamere snimale svih 90 minuta tokom utakmice s Poljskom.

Rani radovi... Lev se drpa spreda i otpozadi, pa miriše ruku
Rani radovi... Lev se drpa spreda i otpozadi, pa miriše ruku

Upravo ovako bi moglo da se opiše ponašanje Joakima Leva, selektora fudbalera Nemačke, na poslednjoj utakmici „pancera“ na Evropskom prvenstvo protiv Poljaka, koja je završena remijem bez golova. Očigledno su ljudi iz FS Nemačke skrenuli pažnju Levu da pazi šta radi tokom mečeva, jer je svojim nehigijenskim potezima naneo veliku štetu reprezentaciji, bez obzira na to što fudbaleri pružaju odlične partije. Kritike javnosti urodile su plodom.

Joakim Lev (56) nije napravio ni najmanji gaf u četvrtak uveče na utakmici protiv Poljske. Pedantni nemački novinari zabeležili su da je čak osam puta pio vodu, a da su mu ruke uglavnom bile sklopljene na licu ili grudima, te da ih nije zavlačio na nezgodna mesta.

Popularni Jogi igrao se usnama i donjom vilicom, dirao rukom nos i lice, ali ništa nije kopao. Bio je disciplinovan, jednako dok je sedeo na klupi i dok je bio pored aut-linije i komandovao igračima šta da rade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track