(VIDEO) FRANCUZI SE ISPALILI: Šampionski autobus se odvezao u garažu!
Foto: AP

Nisu se provozali Parizom

(VIDEO) FRANCUZI SE ISPALILI: Šampionski autobus se odvezao u garažu!

Francuska 2016 -

Francuzi nisu imali strpljenja da sačekaju ishod finala, već su mnogo ranije organizovali sve oko proslave titule evropskog prvaka u fudbalu, jedino nisu isplanirali da će u tom finalu biti poraženi. Tako je i autobus koji je trebao da vozi francuske reprezentativce umesto da prodefiluje ulicama Pariza, otišao u garažu!

Organizatori se tokom Evropskog prvenstva u fudbalu nisu pokazali kao odlični, jer su tokom samog takmičenja imali dosta propusta, ali potpuno opravdano jer su se spremali za ono najvažnije - proslavu titule šampiona Starog kontinenta.

Autobusom kojim su trebali da se provozaju i pozdrave Parižane kao prvaci Evrope, danas je otišao pravo u garažu!

Sve su Francuzi lepo isplanirali, i da njihova selekcije prođe grupu, i da budu bolji od rivala u četvrfinalu i polufinalu, i da se sasvim očekivano nađu u okršaju za titulu.

Fešta je bila spremna, samo su Trikolori trebali da obezbede pobedu nad selekcijom Portugala. Žurku im je upropastio Eder u 109. minutu, te su "petlovi" pognutih glava napustili stadion "Francuska".

foto: Reuters
foto: Reuters

Francuzi su tokom dana imali prijem kod predsednika Francuske Fransoe Olanda, nakon čega je svaki reprezentativac krenuo svojim putem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track