HAOS U HUMSKOJ: Nađ u panici zbog Đurića
Foto: Saša Pavlić

Batinaši prete, niko ne sme da pisne

HAOS U HUMSKOJ: Nađ u panici zbog Đurića

Fudbal -
Sportski direktor Partizana Albert Nađ potvrdio da je bio u policiji, ali ne i da je protiv predsednika podneo krivičnu prijavu

Očekivano, ništa se nije desilo.Mediji pišu da su spor između dvojca crno-belih Alberta Nađa i Dragana Đurića oko transfera Aleksandra Mitrovića pokušali da reše batinaši, koje je naručio predsednik, ali oba aktera ove kriminalne priče demantuju svađu i angažovanje siledžija sa ciljem da se disciplinuje sportski direktor.Na mini-konferenciji za medije u Sportskom centru u Zemunu, sportski direktor Albert Nađ priznao je posetu policiji, ali razloge koji su objavljeni nije potvrdio:- Šta mogu reći povodom tog teksta... Istina je da sam bio u policiji, da sam razgovarao s nekim ljudima i da smo po raznim temama razmenili mišljenja, ali optužbi i podnošenja prijava nije bilo. Da je neko nekog slao, to nikad nisam izjavio. Eto, toliko.Gospodine Nađ, sami ste dali povod da se sumnja u vašu iskrenost, budući da ste obećali da ćete zbog prodaje Aleksandra Mitrovića Anderlehtu ispričati novinarima šta se dešavalo u pozadini transfera, a čak ste rekli da će to biti posle utakmice u Tunu.- Ja obećao? Ništa nisam obećao. Rekao sam da ću kazati jednog dana - rekao je Nađ udaljavajući se od grupe novinara.Prvi čovek uprave vidi u svemu pokušaj destabilizacije Partizana.- Stvarno ne znam šta bih rekao povodom optužbi da sam pretio Albertu Nađu. Pa ja sam ga doveo u rukovodstvo kluba i dao mu važnu funkciju. On je bio u policiji, ali ja nisam bio povod - rekao je Dragan Đurić za Kurir.Na pitanje kako objašnjava novu aferu koja se pojavila u medijima, Đurić je imao spreman odgovor.- Svašta se objavljuje u našim novinama i niko to ne proverava. Jasno je meni da pojedinci vide da naša ekipa igra sve bolje, stabilno poslujemo i sad verovatno žele izmišljenim aferama da nas destabilizuju.Iako je apostrofirao reč destabilizacija, Đurić je priznao da finansijsko stanje kluba nije ni približno stabilno.- Isplatili smo avgustovsku platu igračima. Pokušavamo da rešimo i taj dug, ali kad budemo sve to isplatili, naše novine će upitati što nismo unapred nekoliko meseci dali plate. Ispada da smo mi krivi za sve i uvek smo na udaru medija.

Treneri bolji od novinaraČlanovi stručnog štaba Partizana i tim novinara koji prati crno-bele odigrali su prijateljski meč, iz kojeg su treneri izašli kao pobednici posle izvođenja penala 4:2, a u regularnom toku meča bilo je 5:5. Poraz sedme sile desio bi se mnogo ranije da Vladimir Stojković nije pružio pomoć igrajući na mestu napadača. Njegova četiri gola donela su penale u kojima su bili prisebniji bivši profesionalci. Treneri su zbog povrede vrlo rano ostali bez napadača Zvonka Varge nakon oštrog starta protivnika.

Partizan uvek krivDragan Đurić nije mogao da pojasni zbog čega tvrdi da se vode zavere protiv Partizana.- Ne bih znao to da objasnim. Kad kažem da stabilno poslujemo, imam na umu vreme u kojem rade fudbalski klubovi u Srbiji. I mi se borimo s finansijskim problemima kao i drugi, ali ne vidim da ste napisali da je jedan trener skoro napustio srpski klub i otišao u inostranstvo jer je za godinu dana rada primio svega 200 evra. Drugi klubovi mesecima ne plaćaju igrače, a samo se oko Partizana prave afere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track