VOŠA DOČEKUJE CRNO-BELE: Partizan najteži rival
Foto: Saša Pavlić

Derbi u Novom Sadu

VOŠA DOČEKUJE CRNO-BELE: Partizan najteži rival

Fudbal -
Siguran sam da će kao i u svakoj utakmici o pobedniku odlučiti detalji, rekao je Nikolić

NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da u derbiju sedmog kola Superlige protiv Partizana očekuje tešku i neizvesnu utakmicu, koju će sigurno odlučiti detalji.

"U goste nam dolazi šestostruki uzastopni prvak Srbije, samim tim njihove rezultatske reference ukazuju na to da kao nikad do sada moramo iz sebe izvući i više od maksimuma, odigramo jako dobru utakmicu, svih 90 minuta, bez "praznog hoda“. Odlično se poznajemo, nema tu nekih velikih tajni. Očekujem i da naša publika stvori pravi domaćinski ambijent, da nose ovaj tim, jer nam je njihova podrška jako potrebna. Siguran sam da će kao i u svakoj utakmici o pobedniku odlučiti detalji", rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On je naglasaio da je Partizan "popunjen na svakoj poziciji" i da su veoma brzo prebrodili probleme sa početka sezone.

"Zaljuljali su se malo početkom sezone igrama u Evropi, ali kao i svaki veliki klub brzo su prebrodili probleme i stvari doveli na svoje mesto. Sa druge strane mi smo tim koji jako teško gubi utakmice, ali još nismo pronašli formulu da lako pobeđujemo. Kada sve rečeno uzmemo u obzir, njihove i naše kvalitete i mane, očekujem tešku i neizvesnu utakmicu", zaključio je Nikolić.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 17 sati na stadionu Karađorđe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track