STEFANOVA PORUKA SELEKTORU: Miho, rešetam!

Šćepović blista u Španiji

STEFANOVA PORUKA SELEKTORU: Miho, rešetam!

Fudbal -
Bivši napadač Partizana sa osam pogodaka u sedam utakmica ubedljivo vodi na listi strelaca Segunde

Kao Mesi i Ronaldo.Srpski fudbaler Stefan Šćepović prva je zvezda španske Segunde. Bivši centarfor Partizana postigao je osam golova na sedam utakmica za svoj Sporting iz Hihona i mediji s Iberijskog poluostrva porede ga s Mesijem i Ronaldom.Koliko vam znači to što vas porede s Mesijem i Ronaldom?- Hajde da ne preterujemo. Ovde sam u službi kluba i naš cilj je da se ponovo plasiramo u Primeru. To žele svi navijači i nadam se da ćemo na kraju prvenstva svi zajedno da se radujemo - rekao je za Kurir Stefan Šćepović.Šta kaže otac Slađan, a šta brat Marko na golgetersku seriju?- Tata je zadovoljan, ali ne pričamo previše o fudbalu. Do sada je pogledao jednu ili dve moje utakmice. Trenira klince i tome je najviše posvećen. Prija mi kad kaže da sam dobro odigrao i kad mi daje podršku. S Markom se čujem svaki dan i jedan drugoga motivišemo, što nam obojici mnogo znači.Koliko su vam teško padale stvari koje su se događale u vezi s Markom dok je bio u Partizanu?- Stalno mu govorim da treba da bude jači od svega, iako znam koliko je bio tužan posle onog incidenta u meču s Ludogorecom. Bio sam na toj utakmici, čak sam posle tog duela otišao u svlačionicu da mu dam podršku, jer znam koliko voli Partizan.Očekujete li poziv selektora Siniše Mihajlovića?- Moje je da igram dobro na svakoj utakmici, a sve ostalo je u rukama selektora. Uvek ću poštovati njegovu odluku. Svakom fudbaleru je čast da igra za svoju zemlju, pa tako i meni - rekao je Šćepović.

Španci su superKako vam se sviđa Španija i grad Hihon u pokrajini Asturiji?- Stvarno je sve super. Klima je odlična, a ljudi su prijatni. Navijači su sjajni, stadion je stalno pun. Prodato je 13.000 pretplatnih karata, a kapacitet stadiona je oko 17.000. Nadam se da ćemo im na kraju sezone ispuniti želju, a to je da ponovo igramo u Primeri - istakao je Šćepović.

Crveno-belo nije lošeVi i vaš brat trenutno nosite crveno-bele dresove iako ste partizanovci. Kako se osećate u njima?- Ne razmišljam u tom pravcu, ali je zanimljiva stvar (smeh). Profesionalci smo i gde god da igramo, želimo da pomognemo svojim klubovima. Zna se koliko je cela moja porodica vezana za Partizan - poručio je Stefan Šćepović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track