ČUDO: Mario Baloteli hvali Manćinija
Foto: Reuter

Čudo Italijan voli svog učitelja

ČUDO: Mario Baloteli hvali Manćinija

Fudbal -
Odavno je poznato da napadaču azura niko ne valja. U nacionalnom timu, ali i klubovima za koje je igrao, često dolazi u sukob sa saigračima, a rivale ne poštuje ni trunku

Šta ti bi, Mario?!Bivši trener Intera i Mančester sitija Roberto Manćini izgleda je jedina osoba na planeti koja se dopada kontroverznom napadaču Milana Mariju Baloteliju. Naime, prgavi reprezentativac Italije, poznat po konfliktima u celom svetu, kao i britkom jeziku, iznenadio je javnost pohvalivši trofejnog stručnjaka, koji, posle uspešnih sezona u Seriji A i Premijer ligi, trenutno nema posao!Odavno je poznato da napadaču azura niko ne valja. U nacionalnom timu, ali i klubovima za koje je igrao, često dolazi u sukob sa saigračima, a rivale ne poštuje ni trunku. Takođe, kada Mario izađe u noćni provod, uglavnom dođe u konflikt s nekim od gostiju ili zaposlenima u diskoteci, dok s medijima ratuje već mesecima. Ništa bolje ne prolaze ni Balotelijeve devojke, pogotovo posle raskida, što skoro uvek danima puni stranice tabloida.- Manćini je bio najvažniji trener u mojoj karijeri. Poštujem ga i veoma sam mu zahvalan za priliku koju mi je dao u Interu. U Sitiju sam želeo da igram više, ali imao je četiri napadača i bilo je teško uvek biti u startnoj postavi. Zahvaljujući njemu često sam bio starter, ali moram da priznam da nisam pokazao onoliko koliko sam mogao, iako sam uložio mnogo truda - rekao je Baloteli. Marija Balotelija su trenirali Žoze Murinjo, Rafa Benitez, Masimo Alegri, Ćezare Prandeli, Pjerluiđi Kaziragi i Brajan Kid.(P. P.)

Ludovao s bratomMilan je preksinoć golom Valtera Birse jedva savladao Sampdoriju na San Siru, a Baloteli je, iako pod suspenzijom, bio glavna atrakcija na ovom meču. Kamere raznih TV stanica često su snimale Marija, koji je sa bratom Enohom, umesto da gleda meč, tokom celog susreta telefonom fotografisao ljude u svojoj okolini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track