DELIO PRAVDU RUKAMA I NOGAMA: Sudija nokautirao igrača i pokazao četiri crvena kartona
Foto: Printskrin

Batina iz raja izašla

DELIO PRAVDU RUKAMA I NOGAMA: Sudija nokautirao igrača i pokazao četiri crvena kartona

Fudbal -
Glavni delioc pravdi na meču Al Naser - Al Arabija na nasrtaje domaćih fudbalera reagovao rukama i nogama, nokautirao jednog, a šutnuo drugog igrača

Napadi na sudije česta su pojava u Kuvajtu, ali ovog vikenda desio se presedan pošto je jedan od sudija rešio da uzvrati udarac.

Utakmica između Al Nasera i Al Arabija u jednom trenutku je prekinuta zbog ružnih scena na terenu. Glavni sudija tog meča je dosudio penal protiv Al Nasera, a ovi su ga, po standardnoj proceduri, okružili, gurali i tražili od njega da promeni odluku.

Sudije obično ne reaguju jer žele da se igrači što pre smire, ali ovaj sudija je odlučio drugačije. Pošto ga je jedan od igrača potegao za dres, sudija je odgovorio nokautom. Ni to nije bilo dovoljno pa je nastavio da deli pravdu na svoj način i pre drugim razularenim igračima Al Nasera, pa je jednog šutnuo u kung-fu stilu.

Na kraju je pokazao i četiri crvena kartona, a jedan od kartona dobio je igrač koji ga je napucao loptom. Pošto je Al Naser ostao sa nedovoljnim brojem igrača, utakmica je prekinuta.

http://www.youtube.com/watch?v=lZ01AAdNR7I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track