Milan Obradović: Kriv sam samo ja!
Foto: Tanjug

Najtužniji akter derbija

Milan Obradović: Kriv sam samo ja!

Fudbal -
Mi smo i dalje lideri na tabeli i ne razmišljamo više o Crvenoj zvezdi, izjavio je iskusni 36. godišnji defanzivac crno-belih

Od njega se najmanje očekivala greška!Kvalitet derbija bio je takav da nakon 90 i kusur minuta igre na Marakani niko od prvotimaca Partizana i Crvene zvezde nije mogao da ponese epitet junaka utakmice. Navijači Crvene zvezde verovatno bi ga dodelili Goranu Gogiću, koji je bio najmanje loš u timu domaćih, dok bi pristalice aktuelnog šampiona glasale za Vladimira Stojkovića, koji je odbranama sprečio teži poraz svog tima. S toga mnogo je lakše i jednostavnije proglasiti tragičara ovog 145. derbija, a to je, bez ikakve dileme, Milan Obradović.Rat nije gotovIskusni štoper Partizana, na sinoćnjem meču pomeren na mesto desnog beka, savladao je iz jedne potpuno bezazlene situacije svog golmana i doneo trijumf „večitom rivalu“. Posle svega i sam je svestan koliko je veliku grešku napravio.- Jedan jedini krivac za poraz sam ja. Primili smo gol posle moje greške, a da se ona nije dogodila, rezultat bi verovatno ostao 0:0 jer tokom susreta nije bilo šansi za golove. Golman Stojković je nešto viknuo, ali je to već za našu analizu. Nismo bili dovoljno mirni da stanemo na loptu. Ipak, ovo je samo jedna bitka koju smo izgubili, ali nismo izgubili rat - rekao je posle meča Obradović.Krneta presrećanMnogo srećniji bio je defanzivac Crvene zvezde Jovan Krneta, koji je ponikao u crno-belom dresu.- Kao član mlađih kategorija Partizana odigrao sam 20 derbija i samo tri puta igrao nerešeno, pa izgleda da sam taličan u ovim mečevima. Za koji god tim da igram, on pobeđuje - reko je kroz smeh Krneta.

Nisam pretio MladenovićuNakon meča došlo je do gužve na terenu, ali i ispred svlačionice Crvene zvezde, u koju je Vladimir Volkov pokušao da uđe. Prema prvim informacijama, reprezentativac Crne Gore hteo je da se obračuna s Filipom Mladenovićem i poručio mu „da se ne mangupira i da će mu u gradu polomiti noge“. Međutim, levi bek Partizan to demantuje.- Video sam u svlačionici da su neki mediji objavili da sam pretio Mladenoviću, ali da li je neko od vas čuo da sam to izgovorio? Naravno da niste jer to nisam rekao. Filip me je na podmukao i nizak način udario šakom po glavi, a ja sam hteo da mi licem u lice objasni u čemu je problem. To je sve i o tome više ne želim da pričam - kaže Volkov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track