RAŠOVIĆ ODAHNUO: Nekako smo se izvukli!
Foto: Partizan.rs

Trener Partizana posle teške pobede

RAŠOVIĆ ODAHNUO: Nekako smo se izvukli!

Fudbal -
Partizan je početkom drugog poluvremena gubio s 2:0, ali je na kraju uspeo da dođe do pobede

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da će njegovom timu dobro doći pauza u prvenstvu, nakon što je posle mnogo problema izborena pobeda nad Donjim Sremom, u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Aktuelni šampion savladao je autsajdera sa 3:2 tek posle preokreta.

"Znali smo da će ovo biti nezgodna utakmica, ali nismo znali da ćemo protivniku da damo dva gole "fore". Ipak uspeli smo nekako da se iskopamo i dođemo do pobede. Dobro će nam doći predstojeća pauza zbog obaveza reprezenatcije da se odmorimo i spremimo za finiš jesenjeg dela sezone", izjavio je Rašović.

Na pitanje novinara da li je video ko od igrača može da igra u Partizanu, a ko ne može, šef štručnog štaba crno-belih je odgovorio potvrdno.

"Naravno, imam jasnu sliku na koga možemo da računamo, ali ovo nije momenat za raspravu o igračkom kadru. Imamo još utakmica do kraja sezone, kad dođe pauza onda ćemo pričati o tome", naveo je Rašović.

On je pohvalio kapitena Sašu Ilića, za koga je rekao da je još jednom pokazao da je pravi lider na terenu, ali nije želeo da komentariše igru odbrane svoje ekipe.

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić, bivši prvotimac crno-belih", istakao je da su mu "pomešana osećanja".

"Imali smo vođstvo od 2:0, pružili maksimum, i izdržali do 60. minuta. Nakon toga smo pali i to nam se osvetilo na najgori mogući način. Pokazali smo da imamo kvalitet i da ne zaslužujemo poslednje mesto na tabeli", rekao je Čapljić i dodao da mu je žao što je meč odigran pred praznim tribinama.

"Presudio je kvalitet Partizana. Crno-beli imaju igrače koji individualnim kvalitetom mogu i iz polušansi da postignu gol, što se na kraju i pokazalo", zaključio je Čapljić.

U 13. kolu Superlige, za dve nedelje, Partizan gostuje gradskom rivalu Voždovcu, dok Donji Srem dočekuje tim Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track