NATAŠA KOVAČEVIĆ PONOVO NA UTAKMICI: Došla sam da uživam u košarci
Foto: Aleksandar Jovanovic

Srpska heroija: Ne skidaj taj osmeh s lica, lepo ti stoji

NATAŠA KOVAČEVIĆ PONOVO NA UTAKMICI: Došla sam da uživam u košarci

Košarka -
Naša mlada sportistkinja koja je izgubila nogu u saobraćajnoj nesreći navijala na utakmici između Crvene zvezde i Partizana

Napred, Nataša. Samo hrabro.

Mlada srpska košarkašica Nataša Kovačević, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći 7. septembra, nakon čega su lekari morali da joj amputiraju levu potkolenicu, bila je u subotu veče na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana u Basket sitiju. Nataša je u karijeri igrala i za crveno i za crno-bele, a u hali na Čukaričkoj padini dugo nije mogla da se posveti dešavanjima na parketu.Jedan za drugim prilazili su joj poznanici i prijatelji da je pozdrave, prenesu joj reči podrške, a ona je strpljivo izlazila u susret svakom od njih. Pauzu u pozdravljanju iskoristili smo da joj i mi malo smetamo u posmatranju utakmice i čujemo kako se oseća dva meseca posle teške saobraćajne nesreće.- Došla sam da se opustim i uživam u košarci - rekla nam je Nataša, uz konstataciju da za ozbiljnije teme ima vremena. Naša devetnaestogodišnja junakinja postavila je u petak na svoj Fejsbuk profil fotografiju na kojoj se vidi da je dobila probni model proteze, a u narednim danima očekuje da joj bude napravljena i stalna pomoć.

Sprema se za kolokvijumeNataša Kovačević (19) na košarkašku utakmicu došla je kako bi malo odmorila glavu od studentskih obaveza. Njen otac Vukašin otkrio nam je da mlada heroina sprema tri kolokvijuma i da je, pored svakodnevnih vežbi, maksimalno posvećena tom segmentu života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track