KUP SRBIJE: Spartak sanja revanš, Partizan samo pobedu
Foto: Saša Pavlić

Crno-beli danas gostuju u Subotici (13.00)

KUP SRBIJE: Spartak sanja revanš, Partizan samo pobedu

Fudbal -
Crno-beli u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Spartaka, koji će pokušati da se osveti za poraz u poslednjem kolu Superlige

Nezgodno u Subotici!Fudbaleri Partizana danas u Subotici konačno će - posle tri utakmice koje su bili prinuđeni da odigraju pred praznim tribinama - zaigrati pred navijačima. Ponovni susret s pristalicama odigraće se na Gradskom stadionu, gde će se s domaćom ekipom Spartaka boriti za prolaz u polufinale Kupa Srbije.Pomoćni trener crno-belih Zvonko Varga očekuje tešku utakmicu s rivalom koji tradicionalno ne leži njegovom timu.- Spartak je jedna od najboljih ekipa u domaćem prvenstvu, igraju na svom terenu i žele da nam se revanširaju za poraz u prvenstvu. Neće biti jednostavno doći do polufinala, ali mi smo Partizan i navikli smo da nosimo ulogu favorita - rekao je Varga.Odranije odsutnima Kojiću i Fofani pridružio se mlađani Živković, koji nije zalečio povredu zadnje lože.- Bićemo oslabljeni u Subotici, ali blizu smo odluke da zaigramo s najjačim timom. Spartak zaslužuje naše poštovanje i to kažem bez kurtoazije - kaže Varga.Protiv istog rivala Partizan je u prošlom kolu odigrao možda svoju najbolju partiju u ovoj sezoni.- Mislim da nam je ona utakmica protiv Donjeg Srema mnogo pomogla da probijemo tu psihološku barijeru, da konačno skinemo ogroman pritisak s tima. Verujem da ćemo uz podršku navijača osvojiti jesenju titulu i izboriti prolaz u završnicu Kupa - zaključio je Varga.

Varga: Verujem da ćemo uzeti jesenju titulu i proći u polufinale
Varga: Verujem da ćemo uzeti jesenju titulu i proći u polufinale

Trio na probiBRAZILCI I UKRAJINAC DALI GOLOVETrojica stranih fudbalera koji poslednjih dana treniraju na Teleoptiku juče su imali priliku da pokažu šta znaju. Na prvom probnom meču protiv Železnika Ukrajinac Pavlov i Brazilci Mateus i Đovani postigli su po gol, što je njihovoj ekipi donelo pobedu od 3:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track