STOJANOVIĆ UZNEMIREN: Ovo je katastrofa, ne znam šta da promenim

Reakcija

STOJANOVIĆ UZNEMIREN: Ovo je katastrofa, ne znam šta da promenim

Fudbal -
Trener fudbalera Crvene zvezde istakao da ga brine ponašanje igrača

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović bio je izuzetno nezadovoljan izdanjem njegove ekipe u porazu od Vojvodine 1:3 u četvrtfinalu nacionalnog Kupa i istakao da ga brine ponašanje igrača. "Ovo se može nazvati manjom katastrofom. U ovom trenutku ne znam šta treba da promenim da bismo odigrali drugačije narednu utakmicu protiv Vojvodine. Ona nas je pobedila na kontranapade gde su najjači. Bili smo neodgovorni i dekoncentrisani. Jedino što znam je da odnos ne sme da bude ovakav" rekao je Stojanović posle utakmice.

Stojanović je rekao i da igrači nisu smeli da budu ometeni rezultatom u Subotici i eliminacijom Partizana od Spartaka (0:2)"Igrači ne smeju da gledaju u tuđe dvorište. Ako je to razlog ovog poraza, onda je to ozbiljan problem", zaključio je SlovenacSa druge strane, trener ekipe iz Novog Sada Marko Nikolić ocenio je da je njegova ekipa potpuno zasluženo slavila:

"Otvorili smo utakmicu veoma dobro. Postigli pogodak i imali još nekoliko šansi posle toga. Nakon toga smo malo pali, ali smo u drugom poluvremenu ponovo zaigrali kako treba i pored ova dva gola mogli da postignemo još neki pogodak. Imala je i Zvezda svojih šansi, ali mislim da smo kontrolisali veći deo utakmice i zasluženo pobedili", rekao je Nikolić.

"Ne interesuje me rival u polufinalu. U ovom trenutku razmišljam samo kako da pobedimo opet Crvenu zvezdu za tri dana na njihovom stadionu", zaključio je trener Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track