IZBOR FSS: Ivanović i Drulović predloženi za najbolje u 2013.
Foto: Tanjug

IZBOR FSS: Ivanović i Drulović predloženi za najbolje u 2013.

Fudbal -
Nagrada FSS dodeljuje se od 2005. godine, a prošlogodišnji laureati bili su, upravo Ivanović, tada šampion Evrope sa Čelsijem i Dragomir Okuka, trener kineskog Jaingsua

BEOGRAD - Komisija za dodelu javnih priznanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) predložila je danas Branislava Ivanovića za najboljeg srpskog fudbalera, a Ljubinka Drulovića za najboljeg trenera u 2013. godini.

Komisija kojom je predsedavao potpredsednik FSS Ivan Ćurković, po proceduri, predložila je po tri kandidata, a konačnu odluku doneće Izvršni odbor.

U konkurenciji za najboljeg fudbalera pored Ivanovića, strelca pogotka kojim je Čelsi osvojio Ligu Evrope su Nemanja Matić (Benfika) i Vladimir Stojković (Partizan), a konkurenti Druloviću, selektoru omladinske selekcije Srbija koja je postala prvak Evrope su Miroslav Đukić (Valensija) i Aleksandar Stanojević (Peking).

Nagrada FSS dodeljuje se od 2005. godine, a prošlogodišnji laureati bili su, upravo Ivanović, tada šampion Evrope sa Čelsijem i Dragomir Okuka, trener kineskog Jaingsua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track