IBRAHIMOVIĆ: Jugoslavija bi imala neverovatan tim da se nije raspala

Veruje u SFRJ

IBRAHIMOVIĆ: Jugoslavija bi imala neverovatan tim da se nije raspala

Fudbal -
Voleo bih da su tamo i dalje svi zajedno, pa da vidim kakva bi to reprezentacija danas bila. Mislim da bi to bio sjajan tim jer izvanredni igrači predstavljaju Srbiju, Hrvatsku, BiH i ostale zemlje, rekao je Šveđanin

Prvotimac Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da bi nekadašnja SFRJ imala neverovatan tim da se nije raspala na više država.

Švedski reprezentativac je u izjavi za američke medije rekao da bi voleo da je sve kao nekada, odgovarajući na pitanje o plasmanu reprezentacije Bosne i Hercegovine na Mundijal 2014.

"Mislim da je to pozitivno. Bila su teška vremena u Jugoslaviji koja su rastavila mnoge nacije. Nije im bilo lako. Voleo bih da su tamo i dalje svi zajedno, pa da vidim kakva bi to reprezentacija danas bila. Mislim da bi to bio sjajan tim jer izvanredni igrači predstavljaju Srbiju, Hrvatsku, BiH i ostale zemlje. To bi bilo vrlo uzbudljivo”, rekao je Ibrahimović.Zlatan vuče korene sa prostora bivše Jugoslavije pošto je njegov otac Šefik 1977. godine emigrirao u Švedsku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track