KNEZ LAZAR UZ RUKOMETAŠICE: Nije važno kolika nas sila napada, već koliku svetinju branimo!
Foto: Beta

Boj u Areni

KNEZ LAZAR UZ RUKOMETAŠICE: Nije važno kolika nas sila napada, već koliku svetinju branimo!

Ostali sportovi -
Na tabli u svlačionici naših devojaka od starta stoji tabla sa poznatim citatom kneza Lazara, izrečenim uoči boja na Kosovu 1389. godine

BEOGRAD - Najbolje rukometašice Srbije silno motivisane ulaze u današnje finale Svetskog prvenstva protiv Brazila (Kombank Arena, 17.15).

Andrea Lekić i društvo imaju jedinstvenu priliku da ispišu najsvetliju stranicu svoje istorije, a veliku pomoć u tome imaće i od strane navijača, verovatno preko 20.000 duša.

Ipak, sve je u njihovim rukama, a za meč protiv jedine ekipe koja je savladala četu Saše Boškovića u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva, Srpkinje su se pripremale uz kneza Lazara.

Na tabli u svlačionici naših devojaka od starta stoji tabla sa poznatim citatom kneza Lazara, izrečenim uoči boja na Kosovu 1389. godine.

"Nije važno kolika nas sila napada, već koliku svetinju branimo!"

Ispod ovog citata na tabli su ispisani stihovi navijačke pesme "Srce na teren"."Dižite ruke gore, ustanite s mesta,Za naš grb, za boju dresa,Srce na teren to nam sad treba,Hajmo svi u glas da se čujemo k`o jedanDižite ruke gore ustanite s mestaZa naš grb, za boju dresaSrce na teren neka peva cela zemlja Srbija!Zna se šta je naša želja..."

http://www.youtube.com/watch?v=O4k16ChdJYA
http://www.youtube.com/watch?v=eTsED9TypVc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja