BRUKA ZVEZDE: Zaboravili da izvade vize trojici igrača!
Foto: Tanjug

Onjilo, Omega i Arauho nisu otišli u Sloveniju

BRUKA ZVEZDE: Zaboravili da izvade vize trojici igrača!

Fudbal -
Ifeani Onjilo, Roberts Omega i Migel Arauho neće putovati sa crveno-belima na pripreme, jer im klub nije izvadio vize za ulazak u Sloveniju

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvena zvezda Slaviša Stojanović odredio je spisak od 24 igrača koji će se na slovenačkom primorju pripremati za nastavak sezone.Na spisku nema Ifeanija Onjila, Robertsa Omege i Migela Arauha, kojima klub nije izvadio vize za ulazak u Sloveniju. Trojica fudbalera crveno-belih zbog propusta administrativne službe Zvezde ostaće u Beogradu.

Na spisku se nalaze:Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ognjen Ožegović, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.Crvena zvezda u Sloveniju kreće večeras u 18,30 časova sa beogradskog aerodroma. Ekspedicija Zvezde će pototm od Ljubljane do Portoroža nastaviti autobusom. "Crveno-beli" će boraviti u Portorožu do 28. januara kada je planiran povratak za Beograd. Tri dana kasnije, tačnije 1. februara sledi odlazak u Kopar, na drugi deo pripremnog perioda koji će trajati do 15. februara.Prvi meč u prolećnoj polusezoni najtrofejniji srpski klub igra 23. februara protiv Javora na Marakani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track