GJONGNAM STAJL: Partizan savladao Južnokorejce sa 2:1
Foto: Partizan.rs

Pripremni mečevi

GJONGNAM STAJL: Partizan savladao Južnokorejce sa 2:1

Fudbal -
Crno-beli ostvarili drugi trijumf tokom pripremnog perioda u Turskoj
1 / 5 Foto: Partizan.rs

Fudbaleri Partizana savladali su na pripremnom meču u turskom Beleku ekipu Gjongnama iz Južne Koreje sa 2:1 (1:0). Golove za crno-bele postigli su Mutombo u 14. i Danilo Pantić u 75. minutu, dok je jedini gol za tim iz Azije ustvari autogol Nikole Gulana.

U timu iz Južne Koreje nastupaju dvojica bivših partizanovaca Miloš Bosančić i Sreten Sretenović.

Partizan je prvu utakmicu u Turskoj odigrao protiv Austrijskog Vaca i pobedio sa 2:1.

http://www.youtube.com/watch?v=FPXunhwF-5g

Partizan - Gjongnam 2:1 (1:0)

Strelci: Mutombo 14., Pantić 75. - Gulan 79.

Partizan

Prvo poluvreme: Lukač - Aksentijević, Obradović, Stanković, Volkov - Marković, Ilić, Jojić - Lazović, Malbašić, Mutombo.Drugo poluvreme: Nikola Petrović – Vulićević, Trajković, Gulan, Nemanja Petrović - Drinčić, Brašanac, Pantić - Grbić, Škuletić, Ninković.Gjongnam: 21 Jeong Jun, 4 li Han Saem, 9 Vu Ju Song, 14 Goi Sung Min, 16 Li Čang Min, 17 Li Lae An, 22 Han Eugvon,24 Park Ji Min, 30 Sretenović, 39 Kvon Van Kju, Leonard.

1:0 - Partizan je poveo golom Mutomba u 14. minutu. Kongoanac na probi u Partizanu došao je do lopte u šesnaestercu rivala i sa leve strane snažno šutirao pod prečku.

2:0 - Posle lepog prodora Ninkovića, koji je izbacio čuvara, crno-beli su izborili korner. Lopta se posle centaršuta odbila na 18 metara odakle je mladi Pantić bombom posla u rašlje. Igrao se 75. minut.

2:1 - Autogol Gulana za 2:1. Samo četiri minuta posle drugog gola crno-belih, srpski šampion je primio pogodak. Levi bek Beograđana pokušao je da preseče jednu loptu u svom šesnaestercu, ali je zbog klizavog terena ona nepravilno otišla u gol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track