GOLUBOVI KRIVI ZA PORAZ SAMPDORIJE: Teren je bio pun gov.na!
Foto: Rojters

Maler Siniša Mihajlović

GOLUBOVI KRIVI ZA PORAZ SAMPDORIJE: Teren je bio pun gov.na!

Fudbal -
Bolonja otela bod Sampdoriji, a srpski stručnjak napomenuo medijima da se teren nalazi u katastrofalnom stanju zbog čestih poseta jata ptica

Miha nasmejao Evropu.Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović sa ekipom Sampdorije zauzima 13. mesto u Seriji A, ali bi brige o opstanku u eliti bile za nijansu manje da su u nedelju Đenovljani savladali Bolonju (1:1) u derbiju začelja.Trijumf je izgubljen u poslednjim trenucima meča, a Mihajlović se, između ostalog, u analizi remija pozabavio izgledom terena na Marasiju.- Imamo teren pun gov. na. Šta može da se učini? Ne znam, nisam baštovan. Vidim samo golubove, a ako se neko oklizne, za to postoji razlog - kategoričan je bio strateg Sampdorije prilikom podsećanja na šansu za Renana, koji se u odsudnom trenutku pred postizanje gola okliznuo pred mrežom protivnika.Lošem stanju trave doprinos su dala jata golubova koja su pronašla stanište na Marasiju, ali, pored „klizanja“, igrače u sprintu obaraju i brojne džombe. Mihajlović ističe i neiskustvo svojih pulena.- Moramo da naučimo kako se čuva rezultat. Istina je da smo mlada i neiskusna ekipa, ali moramo biti pametniji. Šteta je što nam nisu ostala sva tri boda jer bismo preskočili i Kaljari. Ipak, kad ne možeš da pobediš, važno je da ne izgubiš, a mi smo u seriji od šest mečeva na našem terenu bez poraza. To će nam podići moral za nastavak sezone.

Sve mu se skupilo... Siniša Mihajlović
Sve mu se skupilo... Siniša Mihajlović

Sledeća ĐenovaSPREMNI ZA DERBISrpski reprezentativac Nenad Krstičić želi da zaboravi meč s Bolonjom i da se ekipa što pre posveti pripremi sledeće utakmice, koja znači više od obične borbe za tri boda.- Sledeći je gradski derbi sa Đenovom. Moramo se bolje pripremiti za taj izlazak na teren, a naš trener zna kako se to radi. Idemo na pobedu i ne interesuje nas to što su odredili da se derbi igra u 12.30 u nedelju. Razmišljamo jedino o igri i kako da ih pobedimo - rekao je Krstičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track