NE IGRA DO APRILA: Ninković suspendovan na četiri utakmice

Kazna

NE IGRA DO APRILA: Ninković suspendovan na četiri utakmice

Fudbal -
Ninković je pred kraj meča posle gužve na sredini terena nepromišljeno reagovao i nasrnuo na Milana Ćuluma, koji je poput Ninkovića isključen, a propustiće jednu utakmicu

Fudbaler Partizana Nikola Ninković suspendovan je na četiri utakmice zbog incidenta na meču protiv Radničkog iz Niša, a predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović naveo je da su na odluku uticali i prethodni ispadi mladog veziste.

Ninković je pred kraj meča posle gužve na sredini terena nepromišljeno reagovao i nasrnuo na Milana Ćuluma, koji je poput Ninkovića isključen, a propustiće jednu utakmicu.

"Ono što je Ninković uradio je samo po sebi okvalifikovano kao teži disciplinski prekršaj, jer se radi o udaranju protivničkog igrača bez lopte. Svakako da se prilikom izricanja kazne vodila računa i o tome da je Ninković povratnik i da je ranije kažnjavan zbog kršenja discipline", rekao je Pajović.

Sportski direktor crno-belih Albert Nađ rekao je da će se tek doneti odluka o potencijalnoj žalbi.

"Prvenstveno mislim na visinu kazne. Svi mi dobro znamo da je Ninković kriv i da je zaslužio isključenje, samim tim i adekvatnu kaznu, međutim, četiri utakmice je mnogo. Verujem da će izrečena kazna uticati na Ninkovićevo ponašanje i da će ga toliko odsustvo iz tima naterati da ubuduće dobro razmisli pre bilo kakve reakcije", rekao je Nađ.

Prema kazni, Ninković će propustiti gostovanja kragujevačkom Radničkom, Radu i OFK Beogradu, kao i meč u Humskoj protiv Slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track