ŠTA JE U BOČICI: Kamere uhvatile Etoa kako smrče nepoznatu supstancu
Foto: Printskrin

doping ili ne

ŠTA JE U BOČICI: Kamere uhvatile Etoa kako smrče nepoznatu supstancu

Fudbal -
Pre početka utakmice kamere na Stamford Bridžu snimile su Samjuela Etoa baš u trenutku dok ušmrkava nepoznatu supstancu Čelsi je savladao Totenhem sa 4:0

LONDON - Fudbaleri Čelsija savladali su Totenhem sa 4:0 u derbiju 29. kola engleske Premijer lige. Ključna figura u timu menadžera Žozea Murinja je iskusni Kamerunac Samjuel Eto, koji je dobio šansu u startnoj postavi. Eto je u 56. minutu postigao vodeći gol za “plavce”, da bi samo tri minuta kasnije iznudio i penal i isključenje Kabula. Trijumf Čelsija overio je sa bele tačke Eden Azar. Međutim, to nije bilo sve pošto su "pevci" u završnici doživeli katastrofu u gradskom derbiju. Kajl Voker je praktično poklonio treći i četvrti gol Čelsiju, a u oba navrata strelac je bio rezervista Demba Ba u 88. i 89. minutu.Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su ceo meč za Čelsi. Međutim, meč je definitivno obeležio Samjuel Eto.Naime, pre početka utakmice kamere na "Stamford Bridžu" snimile su Etoa baš u trenutku dok ušmrkava nepoznatu supstancu. Teško je poverovati da bi Eto tako javno uzimao nedozvoljena sredstva, ali je njegova reakcija bila krajnje neobična.

http://www.youtube.com/watch?v=5eXjtnoKh2I

Ipak to nije bilo sve od Kamerunca.Naime, Eto je proslavio gol tako što je otrčao do korner zastavice i uhvatio se u predelu kuka, kao starac. To je uradio kao odgovor na Murinjovu provokaciju, pošto je Portugalac rekao da napadač možda ima 35 godina, a da njegova devojka ima 39.

http://www.youtube.com/watch?v=7KVuj_gAzpw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track