LOM: Stefan Mitrović se isekao zbog Barse!
Foto: Beta Ap

Malo preterao, ali sve se dobro završilo

LOM: Stefan Mitrović se isekao zbog Barse!

Fudbal -
Srpski fudbaler u dresu Valjadolida Stefan Mitrović posle trijumfa nad slavnim klubom razbio staklo na vratima svlačionice

Slavio, pa se povredio!Fudbaleri Valjadolida na svom terenu su pobedili favorizovanu Barselonu sa 2:0 u 28. kolu Primere, a igrač domaće ekipe Stefan Mitrović posekao se na staklo proslavljajući trijumf nad Leom Mesijem i ostalim zvezdama Katalonaca. Srpski štoper izjavio je za Kurir da povreda nije toliko strašna kako su preneli neki naši mediji.- Vidim da su neki mediji preneli da je to izgledalo opasno, malo su preterali. Nisam ozbiljnije povređen. Međutim, sve se dogodilo u euforiji, razbio sam staklo na vratima svlačionice, ali sve je prošlo bez većih problema. Malo sam se posekao, imam četiri ogrebotine. Niko mi nije zamerio zbog toga, jer nije mala stvar pobediti veliku Barselonu - kazao je Stefanović.Srpski fudbaler bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf, tokom čitavog meča borio se s Lionelom Mesijem i ostalim napadačima u katalonskom klubu.- Imali smo dogovor u svlačionici da im ne dozvolimo da šalju duple pasove u prazan prostor, gde su oni najjači, i u tome smo uspeli. Naravno, nije lako čuvati takve igrače, ali svi zajedno smo uspeli da ostvarimo trijumf, što nam mnogo znači za opstanak - zaključio je Mitrović.

Malo krvi...Stefan po izlasku iz ambulante
Malo krvi...Stefan po izlasku iz ambulante

Srča do  kolena...Ova vrata  je razbio
Srča do kolena...Ova vrata je razbio

Velika pobedaNAGRADIO NAS BOGMitrović smatra da je njegov tim zasluženo pobedio Barselonu.- Niko nam nije davao šanse da možemo da slavimo u tom duelu, ali mi igrači, kao i stručni štab, verovali smo u pobedu. Mislim da nam se sve vratilo za prethodne mečeve na kojima smo dobro igrali, ali nismo trijumfovali. Nagradio nas je Bog, i verujem da ćemo još mnogo ovakvih utakmica igrati u nastavku prvenstva - istakao je Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track