BARSELONA OBNOVILA INTERESOVANJE: Subotić postaje saigrač Mesija i Nejmara?!
Foto: Reuters

Srbin na Nou Kampu

BARSELONA OBNOVILA INTERESOVANJE: Subotić postaje saigrač Mesija i Nejmara?!

Fudbal -
Trener "Blaugrane" Herardo Tata Martino je sastavio spisak želja za letnji prelazni rok, a na vrhu liste defanzivaca nalazi se ime sadašnjeg štopera Borusije iz Dortmunda

BARSELONA - Fudbalski klub Barselona obnovila je interesovanje za srpskog internacionalca Nevena Subotića, prenose mediji.

Prema navodima do kojih je došao ESPN Brazila, a preneo "Mundo Deportivo", trener "Blaugrane" Herardo Tata Martino je sastavio spisak želja za letnji prelazni rok, a na vrhu liste defanzivaca nalazi se ime sadašnjeg štopera Borusije iz Dortmunda.

Pored Subotićevog, na listi su i imena Felipea Luisa iz Atletiko Madrida, Dorija iz Botafoga i Santjaga Verđinija koji je na pozajmici iz Estudijantesa u Sanderlendu.

Prema istim navodima, Barselona je spremila sumu od 17 miliona evra za Subotića koji se oporavlja od teške povrede zadobijene u novembru 2013. kada je pokidao ligamente na meču protiv Volfsburga.

Ovo nije prvi put da se Barselona i Subotić povezuju. Krajem 2012. godine mediji iz Barselone su preneli da je klub sa Nou Kampa odlučan da dovede Srbina.

Spominjalo se da bi u paketu iz Dortmunda stigli Gece i Humels i da bi za to bila odvojena suma od 40 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track