DŽON MEKINRO: Đoković i Beker loše funkcionišu, Vajda mora da se vrati
Foto: Instagram

Nemac mora da ostane u senci

DŽON MEKINRO: Đoković i Beker loše funkcionišu, Vajda mora da se vrati

Tenis -
Mislim da će i sam Đoković da shvati da ovako, kako je sad, neće funkcionisati dovoljno dobro. Druga opcija je da zatraži od Bekera i Vajde da u isto vreme budu uz njega na Garosu, odnosno na drugim velikim takmičenjima, rekao je Amerikanac

Titula Novaka Đokovića na Mastersu u Indijan Velsu pod komandom Marijana Vajde ponovo je pokrenula raspravu u teniskom svetu o uspešnosti saradnje najboljeg srpskog tenisera sa Borisom Bekerom.

Legenda tenisa Džon Mekinro smatra da ta saradnja nije uspešna i da bi Đoković morao da vrati Vajdu, odnosno da upari dvojicu trenera gde bi Slovak ima ključnu ulogu.

"Mislim da će i sam Đoković da shvati da ovako, kako je sad, neće funkcionisati dovoljno dobro. Druga opcija je da zatraži od Bekera i Vajde da u isto vreme budu uz njega na Garosu, odnosno na drugim velikim takmičenjima. To bi bio način na koji bi mogao da izvuče tih dodatnih jedan ili dva odsto od Bekera, koji bi mu koristili. Opet, bilo bi to u isto vreme i pomalo čudno i neobično rešenje", rekao je slavni Amerikanac.

Prema rečima nekadašnjeg svetskog broja jedan, glavni kamen spoticanja je ego nemačkog stručnjaka.

"Boris je navikao na to da je u centru pažnje, da se sve vrti oko njega, i da su mu svi uslovi potaman. Ali, interesantno je kako će on moći da radi to isto za nekog drugog. Jedva čekam da vidim da li će pronaći taj put, ostati u senci, i odatle pomagati Đokoviću", zaključio je Džon Mekinro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track