MAMIĆ: Kad idemo u Split kao da idemo u konc-logor, tamo organizuju lov na nas
Foto: Printskrin

Nabijaju komplekse

MAMIĆ: Kad idemo u Split kao da idemo u konc-logor, tamo organizuju lov na nas

Fudbal -
Ovo je četvrti put da su me napali u Splitu, a čuvalo nas je više od hiljadu policajaca, rekao je Mamić

ZAGREB - Izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić žestoko je odgovorio na optužbe povodom incidenta koji se desio u Splitu tokom poslednjeg duela između Hajduka i zagrebačkog prvoligaša.

Prvi čovek "modrih", koji se potukao s čelnicima Hajduka Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Ivom Begom, rekao je da će razmisliti da li će ikada više putovati u Split jer se ne oseća sigurnim.

"Dolazak u Split je poput dolaska u konc-logor. Ovo je četvrti put da su me napali u Splitu, a čuvalo nas je više od hiljadu policajaca", rekao je Mamić, koga su sa stadiona izveli pripadnici njegovog ličnog obezbeđenja.

Mamić, koji je prilikom odlaska sa "Poljuda" zaradio udarac šakom u glavu, nastavio je u istom tonu.

http://www.youtube.com/watch?v=Zm9dHo2k0ro

"Tragedija je da nam se niko od domaćina nije izvinuo. Jasni su mi razlozi frustracija. Jadne tetke kuvarice nisu dobile platu šest meseci, a Hajduk uzima reket od grada Splita. Trebaju nekako da prikriju da su treći u prvenstvu, da su u Evropi ispali od Dile Gori. Nabijamo im komplekse", rekao je Mamić.

Njegove reči potvrdio je direktor kluba Tomislav Svetina.

"Zar ne smemo da slavimo golove? Je li to divljačko nasilje? Razmišljamo da više ne idemo na "Poljud". Kada idete u Split, to je kao da idete u gulag. To je lov na nas", rekao je Svetina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track