GIGSOV OTAC: Rajan je varalica, neverni lažov... ne znam kako može voditi Junajted

Ništa ne razume

GIGSOV OTAC: Rajan je varalica, neverni lažov... ne znam kako može voditi Junajted

Fudbal -
On je dosadan, nema ličnost, on u mojim očima nikada neće biti menadžer, kaže Deni Vilson

Otac Rajana Gigsa, Deni Vilson, nazvao je privremenog menadžera Mančester Junajteda "varalicom i nevernim lažovom", u intevjuu engleskim novinarima.Gigs, koji nosi devojačko prezime majke nakon razvoda roditelja, bio je predmet žestoke kritike od strane Vilsona, nekadašnjeg ragbi igrača. Jedan tabloid prenosi da otac ne može da razume kako rukovodtsvo Mančester Junajteda može da ima poverenje u njegovog sina i preda mu kormilo ekipe sa Old Traforda do završetka sezone."Da biste bili menadžer morate da imate poverenje. Ja ne vidim kako igrači mogu da mu veruju posle onoga što je uradio svom bratu. Čoveku sudite po njegovim delima. Ako je poznato da je on prevarant, neveran i lažov, kako mu iko može verovati", izjavio je Villson, gnevno aludirajući na Rajanovu osmogodišnju aferu sa suprugom rođenog brata Rodrija, Natašom.

Vilson je takođe nazvao Rajana "kukavicom i dečakom-mumijom", istakavši da je "Rodrijevo srce slomljeno" posle saznanja da je njegova bivša supruga bila prisiljena na abortus iz veze sa legendarnim igračem Mančester Junajteda."Rajan je dosadan, nema ličnost, on u mojim očima nikada neće biti menadžer. Kada sam pre nekoliko meseci gledao utakmicu protiv Kardifa svi protivnički navijači su mu zviždali, ne zbog toga što je igrač Junajteda, već zbog onoga što je uradio bratu", kazao je Vilson.

Gigs je prošlog utorka imenovan za privremenog menadžera Mančester Junajteda umesto Dejvida Mojesa, koji je otpušten zbog loših rezultata.

Njegov debi na klupi slavnog kluba bio je uspešan pošto je Junajted ubedljivo pobedio Norič sa 4:0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track