VIDOVITI ČVARKOV: Pogodio rezultat finala Kupa, vraća žirafu i pingvine u Jagodinu
Foto: Saša Pavlić

„Državni posao“ pogodio rezultat finala

VIDOVITI ČVARKOV: Pogodio rezultat finala Kupa, vraća žirafu i pingvine u Jagodinu

Fudbal -
Urnebesno: Dimitrije Banjac u ulozi arhivatora Đorđa Čvarkova u poslednjoj epizodi zapretio otmicom Jovanče ako Jagodina ne izgubi sa 2:0

Jovanča dobro prošao.

Pakleni plan glavnog arhivatora Đorđa Čvarkova je uspeo - Kup Srbije stigao je u Novi Sad! Otmica žirafe iz Svetozareva prošla je perfektno, a rivalu Voše nije preostalo ništa drugo nego da postupe prema uputstvu koje im je ostavljeno. Izgubili su baš sa 2:0.Ostali nam pingviniO epizodi „Finale kupa“ sad već kultne serije „Državni posao“ RT Vojvodine juče je pričala cela Srbija, a Dimitrije Banjac, koji tumači lik Đorđa Čvarkova, kaže da je žirafa vraćena u zoološki vrt.- Pa vratili smo je, naravno. Sve je proteklo baš kako smo isplanirali i urodilo je plodom. Doduše, ostali su neki pingvini, ali moraćemo da probamo kakvi su - uz smeh kaže popularni glavni arhivator.Otkriva da je pre meča hteo da uplati tiket na tačan rezultat 2:0 za Vojvodinu, ali da kladionice nisu primale uplate:- Ne znam da li je bilo već previše uplata na taj rezultat, ali kladionice nisu primale uplate, a kvota je baš bila dobra. Sve u svemu, „Državni posao“ opet je ostao kratkih rukava. Moram da kažem da nam je svima drago što je Vojvodina osvojila trofej koji joj je nedostajao i da je to u čast legendarnog Vujadina Boškova.Interesantno je to što je skeč osmislio i napisao Boškić, zapravo Dejan Ćirjaković, koji o sposobnosti da predviđa tačne rezultate kaže:- Bio sam uveren da će Vojvodina pobediti, hteo sam da to bude baš 2:0. Kad sam napisao skeč, pokazao sam ga supruzi i ona mi je rekla: „Daj, stavi 3:0 ili 4:0, biće zanimljivije.“ Odmah sam rekao da ne diram ništa. Sad onaj papir s pretećom porukom možemo da stavimo na aukciju - otkrio je Dejan, a na našu konstataciju da treba da naprave epizodu u kojoj će na stolu biti pehar kupa, kaže:Tražićemo pehar- Bravo! Moraću da vidim s ovima iz kluba.Jedino nismo uspeli da saznamo šta o tome misli dođoš Dragan Torbica, ali je on morao da vrati prikolicu rođaku Joji.

Paninijev albumNEDOSTAJE MI JOŠ 15 SLIČICADimitrije Banjac, koji je radio kao sportski novinar, strastveni je kolekcionar Paninijevih sličica za Mundijal.- Ostalo mi je da još sakupim 15 komada. Nije lako, a sigurno ne bih uspeo bez menjaže - dodao je on.Epizode „Državnog posla“, inače, snimaju se nedelju dana ranije, pa tačan rezultat finala Kupa još više dobija na značaju.

http://www.youtube.com/watch?v=OfbQgR7BA3E

Fudbaleri i navijači Vojvodine u četvrtak uveče su uspeh slavili u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track