SKANDAL U RUSIJI: Huligani prekinuli utakmicu između Zenita i Dinama
Foto: Printskrin

Domaćin prokockao šansu za titulu

SKANDAL U RUSIJI: Huligani prekinuli utakmicu između Zenita i Dinama

Fudbal -
Nezadovoljni što će njihovi ljubimci izgubiti utakmicu, a samim tim i priliku da osvoje titulu, navijači Zenita spustili su se sa tribine do gola Moskovljana, a pošto policija nije uspela da ih vrati, glavni sudija je prekinuo utakmicu

SANKT PETERBURG - Derbi utakmica 29. kola fudbalska šampionata Rusije između Zenita i moskovskog Dinama prekinuta je u 88. minutu, pri vođstvu gostiju od 4:2, pošto su navijači domaćeg tima ušli na teren.

Nezadovoljni što će njihovi ljubimci izgubiti utakmicu, a samim tim i priliku da osvoje titulu, navijači Zenita spustili su se sa tribine do gola Moskovljana, a pošto policija nije uspela da ih vrati, glavni sudija je prekinuo utakmicu.

http://www.youtube.com/watch?v=W9S39tPjZvQ

Zenit je poveo u šestom minutu golom Danija, ali je potom usledio preokret zahvaljujući pogocima Jusupova u 35, Fernandeza u 57, Noboe u 65. i Kuranjija u 71. minuta. Izvestan poraz ublažio je Keržakov u 84. minutu.

Zenit vodi na tabeli sa 60 bodova i sigurno ga očkuje kazna, a posle svega izvesno je da će Lokomotiva i CSKA, koji imaju bod i dva manje, odlučiti i novom šampionu.

Naime, moskovski timovi svoje mečeve 29. kola igraju kasnije danas, a međusobno će odmeriti snage u poslednjem kolu u četvrtak.

http://www.youtube.com/watch?v=JtvGUAVrO_Q
http://www.youtube.com/watch?v=ZW8cJOuA2BM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track