ZVEZDA TRAŽI PODRŠKU: Vidić i Stanković u četvrtak na Marakani

Crveno-beli spremaju feštu protiv OFK Beograda

ZVEZDA TRAŽI PODRŠKU: Vidić i Stanković u četvrtak na Marakani

Fudbal -
Rukovodstvo Crvene zvezde uputilo je poziv mnogim bivšim igračima da dođu na odlučujući meč sa OFK Beogradom, a među njima su i nekadašnji kapiteni Dejan Stanković i Nemanja Vidić

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak na Marakani igraju odlučujuću utakmicu u borbi za šampionsku titulu. Crveno-beli u 29. kolu Superlige Srbije dočekuju OFK Beograd i u slučaju trijumfa Zvezda če osvojiti 26. titulu u klupskoj istoriji, prvu još od 2007. godine. Rukovodstvo Crvene zvezde uputilo je poziv mnogim bivšim igračima da dođu na Marakanu, a među njima su i nekadašnji kapiteni Dejan Stanković i Nemanja Vidić.

Uprava Zvezde najavila je da će ulazi na stadion biti besplatan, jer klub na taj način želi da se zahvali navijačima na velikoj podršci. Ekipa trenera Slaviše Stojanovića vodi na tabeli Superlige Srbije sa 68 bodova, tri boda više u odnosu na branioca titule Partizan. Istovremeno, crno-beli u 29. kolu gostuju Spartaku u Subotici. Duel Crvene zvezde i OFK Beograda na programu je u četvrtak u 17 časova. Zvezda u poslednjem kolu gostuje Vojvodini u Novom Sadu, dok Partitan u Humskoj dočekuje Čukarički.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track