TRUBAČI U SVLAČIONICI ZVEZDE: Ne može nam niko ništa, orilo se Marakanom
Foto: Printskrin

Veselo

TRUBAČI U SVLAČIONICI ZVEZDE: Ne može nam niko ništa, orilo se Marakanom

Fudbal -
Ranije je planiralo da igrači Crvene zvezde, ako osvoje titulu, u otvorenom autobusu dođu do centra Beograda, ali je sve to otkazano zbog situacije u zemlji.

Fudbaleri Crvene zvezde su uz trubački orkestar proslavili osvajanje šampionske titule. Crveno-beli su , kolo pre kraja prvenstva, obezbedili titulu šampiona pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2.

Zvezda je tako prekinula dominaciju Partizana i osvojila prvu titulu šampiona Srbije posle šest godina, a ukupno 26. u istoriji kluba. Igrači Zvezde su osvajanje titule prvo proslavili na terenu s navijačima koji su ispunili stadion u Ljutice Bogdana, a sat vremena po završetku utakmice u svlačionici crveno-belih su se pojavili i trubači.

najveći hit u veseloj svlačionici bila je pesma Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa".

Utakmice 29. kola Super lige Srbije trebalo je da se odigraju pre 10 dana, ali su mečevi odloženi zbog obilnih padavima u Srbiji, a potom i zbog velikih poplava u zemlji. Ranije je planiralo da igrači Crvene zvezde, ako osvoje titulu, u otvorenom autobusu dođu do centra Beograda, ali je sve to otkazano zbog situacije u zemlji.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track