MILIJAŠ: Treća, najdraža titula sa Zvezdom

Emotivno

MILIJAŠ: Treća, najdraža titula sa Zvezdom

Fudbal -
Kao ekipa i kao generacija, zaslužili smo ovo, protiv OFK Beograda smo osećali veliki protisak, vezale su nam se noge, rekao je Milijaš

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš ocenio je da je njegova ekipa zaslužila titulu šampiona Srbije i dodao da je utakmica protiv OFK Beograda bila i najteža i najlepša u sezoni.

"Kao ekipa i kao generacija, zaslužili smo ovo, protiv OFK Beograda smo osećali veliki protisak, vezale su nam se noge. Ovo je bila najteža, ali i najlepša utakmica u sezoni", rekao je Milijaš na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su obezbedili titulu šampiona pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2. Zvezda je tako prekinula dominaciju Partizana i osvojila prvu titulu šampiona Srbije posle šest godina, a ukupno 26. u istoriji kluba.

Milijašu je ovo treća titula u crveno-belom dresu, a onu koju je Zvezda osvojila označio je kao najdražu.

Napadač Zvezde Dragan Mrđa kazao je još nije svestan šta se desilo.

"Mi smo vratili trofej na Marakanu, obradovali i naše navijače i nas same... Ma, nismo još ni svesni šta smo uradili", rekao je Mrđa.

Fudbaler crveno-belih Darko Lazović rekao je nakon dodele trofeja da mu je to najsrećniji dan u karijeri, te da je klub sa Marakane pokazao da je najbolji ove sezone.

"Ovo je najsrećniji dan u karijeri. Dugo sam ovde, drago mi je što sam uspeo da osvojim titulu. Na početku sezone sam rekao da Zvezda ima najbolji tim i to se pokazalo", rekao je Lazović.

On je takođe prokomentarisao budućnost u timu Zvezde.

"Imam ugovor još godinu dana, klub se o svemu pita", zaključio je Lazović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track