NASLEDNIK: Mali Miha krenuo tatinim stopama!
Foto: Beta

Sin slavnog fudbalera sanja finale

NASLEDNIK: Mali Miha krenuo tatinim stopama!

Fudbal -
Miroslav Mihajlović, sin bivšeg selektora Srbije, s mladom ekipom Lacija bio u Lisabonu na turniru mlađih kategorija „Fudbal za prijateljstvo“

Počeo da peče zanat.Fudbaler omladinske škole italijanskog Lacija, Srbin Miroslav Mihajlović osetio je atmosferu finala Lige šampiona u Lisabonu, gde je pre duela madridskih timova učestvovao sa svojom ekipom na takmičenju „Fudbal za prijateljstvo“ pod pokroviteljstvom UEFA i „Gasproma“. Sin bivšeg selektora Srbije rekao je Italijanima po povratku iz Portugala da je od oca Siniše čuo mnogo o osećanjima igrača pred važan duel kao što je borba za najvredniji pehar u evropskom fudbalu.- Tata je 1991. godine u Bariju sa Crvenom zvezdom osvojio evropsku titulu i on mi je pričao o snažnim emocijama kod fudbalera koji dobiju priliku da igraju u finalu - izjavio je Miroslav Mihajlović.Prema rečima njegovog oca, 14-godišnji Miroslav poseduje odličnu tehniku i igra na poziciji špica, dok dve godine mlađi Dušan zauzima mesto levog beka i borbeniji je. Obojica, međutim, sanjaju da jednog dana dosegnu očev igrački nivo.- Već sam gledao finale između Bajerna i Intera. Kako da ne bude uzbuđeni kad osetite čitavu onu atmosferu na stadionu, a kako je tek igračima na terenu. Sad razumem kako je bilo mom tati u tim trenucima.Mihajlović junior priznaje da nije razmenio mišljenje o utakmici u Lisabonu sa ocem.- Nismo se čuli. On je u Srbiji kod bake zbog parastosa dedi.

Mustafi oduševljenALBANAC VOLI SINIŠUAlbanac Škordan Mustafi, koji je kao preporođen zaigrao za Sampdoriju dolaskom Siniše Mihajlovića, pozvan je na širi spisak reprezentacije Nemačke.- Kada sam dobio poziv da igram za U21 Nemačke, moj trener Siniša Mihajlović rekao mi je da ću dobiti dozvolu za odlazak tek ako me pozove A tim na pripreme za Brazil. Veoma brzo se i to dogodilo. Tada mi je prišao i rekao „ovo je šansa da pokažeš šta znaš“ - kaže Mustafi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track