BOŠKO ZAPLESAO SAMBU: Janković dva puta asistent u pobedi Verone u Brazilu
Foto: AP

Briljirao u pobedi nad Fortalezom od 4:3

BOŠKO ZAPLESAO SAMBU: Janković dva puta asistent u pobedi Verone u Brazilu

Fudbal -
Srpski internacionalac je bio jedan od najzapaženijih na terenu, a sa dve asistencije je i direktno doprineo trijumfu svog kluba

Fudbaleri Verone slavili su sa 4-3 protiv Fortaleze na prvom meču u okviru turneje u Brazilu, uz sjajnu partiju srpskog fudbalera Boška Jankovića.

Janković je bio jedan od najzapaženijih na terenu, a sa dve asistencije je i direktno doprineo trijumfu svog kluba.Posle desetak minuta igre, Janković je imao sjajnu priliku ali je Leal fenomenalno reagovao. Posle dvadeset minuta, rezultat je bio 1-1, a strelci su bili Rabušic za Veronu i Davidson za Fortalezu. Nakon toga Janković je ponovo imao dobar pokušaj sa distance, da bi posle gola Markinja, srpski fudbaler uposlio Rabušica koji je povisio na 3-1.Posle 13 minuta igre u nastavku, Fortaleza je izjednačila golovima Patrika sa penala i Romarinja, da bi konačan rezultat bio postavljen u 63. minutu kada je posle akcije koju je započeo Janković, Gomes bio strelac.Naredni meč u okviru brazilske turneje Verona igra protiv prvoligaša Fluminensea, u utorak, trećeg juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track