NE VRAĆA SE: Piksi odbio Zvezdu, triling u igri
Foto: Saša Pavlić

Na Marakani danas biraju novog trenera

NE VRAĆA SE: Piksi odbio Zvezdu, triling u igri

Fudbal -
Najozbiljniji kandidat za klupu crveno-belih je Nenad Lalatović, a pominju se Milovan Rajevac i Simo Krunić

Peta Zvezdnina zvezda se ne vraća kući.

Upravni odbor Crvene zvezde odlučiće u ponedeljak ko je naslednik Slaviše Stojanovića. Do danas, najozbiljniji kandidat za trenera crveno belih, Dragan Stojković negativno je odgovorio na ponudu da se vrati na Marakanu. Piksiju je, ipak, primamljivija pozicija selektora Srbije.

U najužem krugu kandidata za novog šefa stručnog štaba nalaze se Nenad Lalatović, Milovan Rajervac i Simo Krunić. Trenutno, veće šanse od ostalih ima Lalatović, koji je prekinuo odmor radi pregovora o preuzimanju kluba u kojem je je proveo jedan deo karijere.

Kada je reč o Kruniću zagovornik njegovog dolaska u Ljutice Bogdana je novi generalni sekretar Zvezdan Terzić.

Šanse Rajevca da ponovo sedne na klupu Zvezde su male, ali postoje.

Rukovodioci Zvezde u ponedeljak u 17 časova počinju sednicu gde će prelomiti kome prepustiti užarenu klupu. Glavnu reč prilikom izbora imaće Slaviša Kokeza.Potpredsednik crveno belih bio je ključni čovek i u angažovanju prethodnog trenera Slaviše Stojanovića.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa Terzićem, Kokezom, Lalatovićem, ali oni nisu odgovorili na pozive i poruke.

Novi igrači

Stižu pojačanjaNa današnjoj sednici UO, pored pitanja trenera,raspravljaće se i o angažovanju novih igrača. Najbliži Marakani trenutno su fudbaleri OFK Beograda Petar Planić, Aleksandar Čavić i Dejan Dražić. Ako izbor za trenera padne na Lalatovića, sigurni putnici sa njim u Ljutice Bogdana su Obeng Regan i Nenad Gavrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track