VAN GALOVA PRAVILA: Fudbaleri Junajteda treniraće i popodne

Sve za trofeje

VAN GALOVA PRAVILA: Fudbaleri Junajteda treniraće i popodne

Fudbal -
Holandski stručnjak dozvolio je fudbalerima da pauzu do treninga u 17.30 iskoriste za odlazak kući, na dremku, a potom ih je i lično izveo na teren

Zavodi red.

Novi trener fudbalera Mančester junajteda Holanđanin Luj Van Gal uveo je novu praksu u klubu, pa će igrači koji pretenduju da pehar osvajača engleske Premijer lige vrate u vitrine kluba sa Old Traforda, morati da treniraju dva puta dnevno, tačnije i popodne. Prvi radni dan novog stratega, počeo je tako što su se fudbaleri okupili u 9.30 časova i odradili prvi trening pod vođstvom pomoćnika. Holanđanin je doputovao u Mančester u 11.50, pa je, posle kratke ture po klupskom centru, u 13.00 prisustvovao zajedničkom ručku sa ekipom i saradnicima, koji će ubuduće biti obavezan."Luj Van Gal obeležio je svoj prvi dan u Junajtedu odlukom da igrači izađu i na popodnevni trening", izveštavaju britanski mediji.

Holandski stručnjak dozvolio je fudbalerima da pauzu do treninga u 17.30 iskoriste za odlazak kući, na dremku, a potom ih je i lično izveo na teren.

"Novi menadžer obratio se igračima i rekao im da želi da sledeće sezone Junajted ponovo bude šampion", piše isti izvor, uz kratak opis prvog Van Galovog treninga.

"Đavoli" će u petak otputovati na letnju turneju u SAD, a Holanđanin će već u prvoj kontrolnoj utakmici, protiv LA Galaksija (24. jula) pokušati da izvede zaključak ko mu je potreban, a ko nije.

http://www.youtube.com/watch?v=-Ok-UpkVTJ0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track