RAT NAVIJAČA ZVEZDE:  Jedni potpisuju peticiju za dolazak Bosančića, drugi  ne žele partizanovca

Potpisa i dalje nema

RAT NAVIJAČA ZVEZDE: Jedni potpisuju peticiju za dolazak Bosančića, drugi ne žele partizanovca

Fudbal -
Na internetu se pojavila peticija kojom se pruža podrška Milošu i podseća da su ranije i direktno iz Partizana u Zvezdu dolazili: Gurović, Prlainović, Katić... pa nije bilo nikakvih problema

Deo navijača Crvene zvezde rešio je da pokrene peticiju u kojoj postavljaja pitanje zbog čega je sporan prelazak bivšeg fudbalera Partizana i deklarisanog navijača crveno - belih Miloša Bosančića na "Marakanu", kada su svojevremeno direktno iz Partizana u klubove iz porodice Zvezde dolazili: Milan Gurović (košarka), Andrija Prlainović (vaterpolo), Raško Katić (košarka), pa nije bilo nikakvih problema.

"Miloš Bosančić je ponikao u Omladinskoj školi Crvene zvezde da bi nakon nekog vremena kao ,,nepotreban" prešao u "Zemunelo" i zaigrao za Partizan. Nikada nije krio da je strastveni navijač Crvene zvezde i da mu je najveća želja da zaigra na "Marakani" čak je i imao problema u klubu zbog puštanja pesama sa severne tribine. Sada kada je u mogućnosti da mu se taj san ostvari taj "dosledni" Sever kaže "Ne". Taj dosledni sever koji se nebrojeno puta radovao i slavio sa bivšim igračima Partizana od Šefika,Prlainovića,Katića,Gurovića...Žrtve svega ovoga su Miloš i velika većina simpatizera Crvene zvezde koji bi želeli da on ostavri svoj san. Zato pomognimo i potpišimo peticiju za dolazak Miloša Bosančića u Crvenu zvezdu", nalazi se u opisu peticije, na sajtu Peticije24.

Prelazak fudbalera iz Gjongnama je najavljivan prethodnih dana, međutim pojavio se problem kada su najvatreniji navijači crveno-belih poručile da ne žele na u klubu igrača koji je nekada nastupao za Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track