Najnovije vesti

NAC Breda u seksi ruhu
Foto: Kurir Štampano

Seks-šop sponzor poznatog kluba

NAC Breda u seksi ruhu

Fudbal
Osim ovog vida reklame, iz „Paba“ poručuju da će za sve verne navijače NAC kreirati i specijalnu liniju donjeg veša u bojama kluba, a najavljuju i seks-igračke s klupskim motivima

Holandski fudbalski klub NAC Breda ostvario je sponzorsku saradnju s najvećim evropskim seks-šopom na internetu! Kompanija „Pabo“, koja se bavi proizvodnjom i prodajom seksualnih pomagala i opreme za erotske filmove, ozvaničila je saradnju s holandskim prvoligašem, a za početak će se reklamirati na baneru pored terena.

Osim ovog vida reklame, iz „Paba“ poručuju da će za sve verne navijače NAC kreirati i specijalnu liniju donjeg veša u bojama kluba, a najavljuju i seks-igračke s klupskim motivima.

Iz ove kompanije poručili su fanovima ekipe koja se takmiči u Erediviziji da ne moraju da brinu jer na dresovima njihovih mezimaca neće biti nikakvih vulgarnosti. NAC je prvi klub u svetu koji je načinio ovakav korak, što i ne čudi kad se zna da je Holandija zemlja liberalnih građana.

Predstavnici seks-šopa „Pabo“ planiraju da sklope posao sa još nekoliko fudbalskih klubova s kojima već pregovaraju, a neki od njih su Utreht, Herenven, Groningen, Vilijem II, Ekscelzior i ADO Den Hag.

(A. V.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...