Miloš Ninković: Samo još ja falim u Zvezdi
Foto: Dado Đilas

Iskusni fudbaler o crveno-belima

Miloš Ninković: Samo još ja falim u Zvezdi

Fudbal -
Drago mi je što se ekipa opet okuplja. Stalno sam na vezi s Džonijem Mijailovićem, Nenadom Milijašem i Pečnikom, tvrdi iskusni fudbaler

Među navijačima Crvene zvezde i dalje tinja nada da će se Miloš Ninković priključiti pripremama prvog tima. Iako je iskusni fudbaler pre nekoliko nedelja rekao da od toga nema ništa, popularni Nine u razgovoru za Kurir otkriva da se i dalje lomi.- Drago mi je što se stara ekipa ponovo okuplja (smeh)! Još im samo ja falim (smeh)! Šalim se, naravno. Čujem se s Mijailovićem, Milijašem i Pečnikom skoro svaki dan. Nejc je izuzetan momak. Imam mnogo prijatelja u Crvenoj zvezdi. Treniraću s njima narednih šest meseci. Družićemo se, ali neću igrati - priča otvoreno Ninković i dodaje:

Znaju se u dušu... Mijailović, Ninković i Milijaš
Znaju se u dušu... Mijailović, Ninković i Milijaš

- Kakav bih to čovek bio da pogazim ono što sam nedavno rekao. I dalje stojim iza svojih reči. Nije u pitanju Crvena zvezda, mnogo volim taj klub, već sveukupno stanje u srpskom fudbalu. Te stalne priče o nekakvom nameštanju... Meni su gostovanja bila smrt, a i ne bih da gušim mlade igrače.Jedino što bi moglo da promeni odluku Miloša Ninkovića je da Crvenoj zvezdi ne krene dobro u Superligi.- Voleo bih da ne kaskaju u prvenstvu. Da im dobro krene od prvog kola. Ne znam... Eto i vi, kao i mnogi moji prijatelji, sada insistirate na povratku. Nije ni meni lako. Stalno se borim sa sobom, ali neću igrati do zime. Definitivno! Ako i tada ne bude prave ponude, biće onako kako biti mora. Ništa ne znam da radim osim fudbala i tu ću i ostati - rekao je Miloš Ninković, koji u decembru puni 30 godina.

O prijateljuVUJADIN BI BIO POJAČANJEMiloš Ninković veruje da Crvena zvezda može da napadne duplu krunu. Ipak, voleo bi da se još pojača odbrana, po mogućstvu njegovim prijateljem Vujadinom Savićem.- Vujadin je poslednjih godina, kao Luković i ja, često povezivan sa Zvezdom. Mnogo bismo dobili ako bi došao. Ima iskustvo, igrao je godinama preko, a znam da mnogo voli Crvenu zvezdu. Ne znam šta uprava misli o njemu, ali ja mislim da bi bio veliko pojačanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track