(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TEŠKO POVREĐEN: Šok bomba raznela šaku navijaču Vardara
Foto: Printskrin

Eksplodirala mu u ruci

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TEŠKO POVREĐEN: Šok bomba raznela šaku navijaču Vardara

Fudbal -
Tokom nereda navijača Vardara na meču sa Pelisterom u Bitonju jedan pristalica gostiju je teže povređen

BITOLJ - Jedan navijač skopskog Vardara ostao je bez šake, pošto mu je u ruci eksplodirala šok bomba za vreme utakmice prvog kola makedonskog prvenstva sa Pelisterom.Novi makedonski šampionat je počeo velikim incidentima, koji su obeležili derbi Pelistera i Vardara u Bitolju. Tokom utakmice navijači gostiju su se potukli sa policijom, koja je želela da šok bombama spreči divljanje pristalica Vardara. Međutim prema jednim informacijama, pre nego što je policajac bacio bombu, jedan navijač mu je oteo. Bomba na iznenađenje svih eksplodirala u ruci navijača Vardara, koji je tom prilikom ostao bez šake, dok je najmanje 9 osoba povređeno.

Navijač je odmah prebačen u bolnicu gde je mu je ukazana lekarska pomoć. Prema poslednjim informacijama makedonskih medija reč je o Goranu Nikoloskom, koji ima nadimak Turčin. Njega su u bolnici posetili navijači Vardara i Pelistera. Makedonski mediji navode da je navijaču Vardara šaka spašena, a ostao je bez dva prsta.

http://www.youtube.com/watch?v=mQUpE8CnLu4

Do incidenata je došlo po ulasku makedonske policije na tribinu gde su se nalazili gostujući navijači, poznati pod nazivom "Komiti". Makedonski mediji navode tri verzije događaja sa stadiona u Bitolju. Prva tvrdi da je navijač šok-bombu oteo policajcu i aktivarao je. Druga kaže da je Nikolski pokušao da spreči policajca u nameri da šok-bombu baci na "Komite". Treća prenosi da je eksplozivna naprava ispala policajcu, a da je navijač to video i pokupio je sa zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track