POSTAO POZNAT PO GOLU SA POLA TERENA: Petrović potpisao za Partizan
Foto: Partizan

Odbio ponudu Zvezde

POSTAO POZNAT PO GOLU SA POLA TERENA: Petrović potpisao za Partizan

Fudbal -
Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove

BEOGRAD - Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović, koji je proletos bio zvezda Jutjuba zahvaljujući pogotku sa pola terena protiv Javora, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom Partizana.

"Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram fudbal i nadam se da ću se brzo prilagoditi novoj ekipi. Očekujem da se kroz igre u Partizanu približim i mladoj reprezentaciji Srbije", rekao je Petrović, koji će nositi dres sa brojem 28, na promociji na stadionu u Humskoj.

http://www.youtube.com/watch?v=8wVruKNqes0
Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove.

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je da veruje da Petrović u crno-belom dresu može da dostigne i reprezentativni nivo i najavio još pojačanja u narednom periodu.

"On spada u grupu mladih i talentovanih igrača, a već ima dosta toga iza sebe. Znam ga iz omladinske reprezentacije, verujem da može da napređuje i pokaže šta zna i ume", poručio je Nikolić.

Petrović je drugo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, nakon Slovenca Branka Ilića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track