TRAJKOVIĆ NE IGRA SUPERLIGU: Posle nepromišljenosti protiv Ludogoreca stavljen na transfer listu
Foto: Printskrin

Nema ga na spisku

TRAJKOVIĆ NE IGRA SUPERLIGU: Posle nepromišljenosti protiv Ludogoreca stavljen na transfer listu

Fudbal -
Defanzivac kluba iz Humskenije u planovima trenera

Fudbalski klub Partizan odlučio je da ne licencira Branislava Trajkovića, posle njegovog ispada na revanšu sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Trajković je dobio direktan crveni karton u finišu prvog poluvremena meča odigranog u Humskoj zato što je udario protivničkog igrača.

U tom trenutku rezultat je bio 2:2, a ‘crno-beli’ su uspeli da održe taj rezultat sa desetoricom, ali su zbog golova u gostima eliminisani od strane bugarskog šampiona i pokušaće da se izbore za mesto u Evropi u plej-ofu za Ligu Evrope.

Trajković posle meča nije imao komentar za svoje ponašanje, tačnije samo je proleteo protiv novinara. Njemu, inače, nesportski potez na utakmici sa Ludogorecom nije prvi u dresu Partizana, čije boje brani od početka godine, niti tokom karijere.

U redovima vicešampiona Srbije očigledno nisu mogli da pređu preko njegovih ispada i nisu ga licencirali za Superligu, koja počinje predstojećeg vikenda. Takođe, izvesno je da trener Marko Nikolić ne računa na njega, pošto je stavljen na transfer listu.

Kurir sport / B92 sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track