Lazović: Biću najbolji

Lazović priznaje da ne blista u derbijima

Lazović: Biću najbolji

Fudbal -
Ostaviću srce na terenu kako bi Crvena zvezda pobedila Partizan - poručio je Darko Lazović

Pokaži koliko znaš!

Najbolji fudbaler Crvene zvezde ove sezone Darko Lazović do sada nije blistao u mečevima protiv Partizana. Brzonogi vezni fudbaler crveno-belih rešio je da prekine neugodnu tradiciju u utakmicama s „večitim rivalom“.

Mažić sudi „večiti derbi“

Prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana sudiće najbolji domaći sudija Milorad Mažić. Zvezda je svojevremeno tražila izuzeće Mažića, ali taj zahtev je povučen. On je ove sezone sudio crveno-belima na utakmici protiv Mladosti u Lučanima, u okviru Kupa. Mažić je sudio derbi 2008. godine, i do utakmice u Lučanima nije delio pravdu na utakmicama Crvene zvezde. Bio je glavni arbitar u aprilu 2011. na utakmici Spartak - Partizan (1:2), kada su mnogi iz Zvezde imali zamerki na njegovo suđenje.
- Istina je da u prethodnim derbijima nisam igrao na svom nivou. Svestan sam toga. Sada osećam da će biti drugačije. Ostaviću srce na terenu kako bi Crvena zvezda pobedila Partizan - poručio je Darko Lazović.
Mladi Čačanin smatra da će psihološka priprema biti od presudnog značaja za konačan ishod prvog meča u polufinalu Kupa Srbije.
- Najvažnije je da ne budemo nervozni i da hladne glave uđemo u utakmicu. Željni smo pobede i dobrog rezultata u derbiju. Međutim, na terenu moramo biti strpljivi kao što smo bili na prethodnim mečevima, posebno protiv Javora i u Borči, kada smo imali negativan rezultat protiv sebe - istakao je Lazović.
(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track